HuwelijksgeloftenPersoonlijke Huwelijksgeloften

Je kunt als bruidspaar je ceremonie persoonlijker maken door vlak voor het jawoord jullie huwelijksgeloften uit te spreken. Je hoeft geen uitgebreid betoog te houden want dit is door de zenuwen en de emoties van het moment vaak  lastig. Maar een persoonlijke boodschap uitspreken terwijl je je geliefde in de ogen kijkt geeft een meerwaarde aan jullie ceremonie.

Hieronder vinden jullie adviezen die ik bruidsparen geef bij het schrijven van hun huwelijksgeloften.

Geef je geliefde een klein symbolisch cadeautje. Geef bijvoorbeeld een schelpje van het strand waar het huwelijksaanzoek plaatsvond, of het bioscoopkaartje van jullie eerste film samen. Of geef een lijstje met jullie eerste foto samen. Aan de hand van dit symbolische cadeautje kun je vertellen wat je toen voelde, wat de ander speciaal maakt en neem hem of haar mee naar het moment van nu. Waarom wil je trouwen en wat wil je doen om hem/haar gelukkig te maken. Wat wil je beloven?

Probeer in je belofte je hart te laten spreken, met de herinneringen aan jullie ontmoeting, met je gedachten en gevoelens over het nu, en jullie dromen voor de toekomst.

Begin op tijd met je huwelijksbelofte. In de drukte van alle voorbereidingen, wil het schrijven van een belofte er weleens bij inschieten. En de woorden die je gaat zeggen op dit belangrijke moment in je leven verdienen alle aandacht.

Renew your vows

Wanneer jullie al een tijdje getrouwd zijn en opnieuw jullie huwelijksgeloften willen uitspreken, renew your vows, dan wil ik graag met jullie een mooie ceremonie voorbereiden.

Trouwambtenaar

Al maanden van tevoren ben je als zelfstandig trouwambtenaar bezig met een bruidspaar om de ceremonie vorm te geven. Ik stel dan ook heel veel vragen. Ik wil precies weten wat jullie wensen, ideeën en verwachtingen zijn. Lees meer

Ceremonieel huwelijk

Mochten jullie een trouwlocatie of trouwdag in jullie gedachten hebben die niet via de gemeente geregeld kan worden, dan kun je kiezen voor een ceremonieel huwelijk. Jullie trouwen dan voor de wet op het gemeentehuis. Lees meer

Trouwlocatie

Misschien hebben jullie al een prachtige trouwlocatie op het oog en wil je graag het jawoord geven in jullie achtertuin, of op het strand. Wanneer je kiest voor een zelfstandig trouwambtenaar is er veel mogelijk qua locatie.  Lees meer

Met liefde trouwen. Zelfstandig trouwambtenaar voor een persoonlijk en onvergetelijk jawoord op een door jullie gekozen trouwlocatie.