LarissaTrouwambtenaar Larissa Riksen

Mijn naam is Larissa Riksen. Ik ben beëdigd trouwambtenaar sinds 2012 en ik zal jullie met veel liefde trouwen. Van elk huwelijk wat ik mag sluiten geniet ik. Het allermooiste aan mijn vak vind ik het vertrouwen dat bruidsparen in me hebben. Ik mag heel dichtbij komen. In een korte tijd weet ik bijna alles van een bruidspaar, ook de soms moeilijke dingen die in een ceremonie niet benoemd worden. Ik leef intens mee naar de trouwdag. Ik check soms net zo vaak Buienradar als de bruid… Na afloop van de ceremonie voelt het dan als loslaten na wekenlang, bijna dagelijks, contact. Gelukkig sturen de meeste bruidsparen heel snel een lief berichtje of ik ontvang een mooie foto.

Mijn ceremonies zijn ontspannen. Ik hou het luchtig waar het kan en ben serieus als het moet. Ik blijf dichtbij het bruidspaar en vertel het verhaal van hun liefde. Dat staat centraal maar ik vertel ook over de liefde voor familie en vrienden. Ik vind het heerlijk als er gelachen wordt tijdens de toespraak. Maar het wegpinken van een traantje van ontroering en geluk hoort er ook zeker bij. Ik hou niet van clichés of moralistische opmerkingen. Ik zal ook nooit ongevraagd gedichten voordragen.

Trouwambtenaar in De Ronde Venen

Ik ben benoemd door gemeente De Ronde Venen. Mochten jullie hier trouwen dan kunnen jullie bij de melding van jullie huwelijk op het gemeentehuis aangeven dat jullie door mij getrouwd willen worden. Binnen De Ronde Venen ben ik namelijk niet werkzaam als zelfstandig trouwambtenaar.

TOPtrouwambtenaren

Ik werk samen met 3 collega trouwambtenaren onder de naam TOPtrouwambtenaren. Als collega’s bundelen we onze krachten om prachtige, onvergetelijke en warme trouwceremonies te verzorgen. Daarnaast we zijn elkaars back-up, zodat er altijd iemand de toespraak over kan nemen mocht dit onverhoopt nodig zijn.

Trouwambtenaar

Al maanden van tevoren ben je als zelfstandig trouwambtenaar bezig met een bruidspaar om de ceremonie vorm te geven. Ik stel dan ook heel veel vragen. Ik wil precies weten wat jullie wensen, ideeën en verwachtingen zijn. Lees meer

Ceremonieel huwelijk

Mochten jullie een trouwlocatie of trouwdag in jullie gedachten hebben die niet via de gemeente geregeld kan worden, dan kun je kiezen voor een ceremonieel huwelijk. Jullie trouwen dan voor de wet op het gemeentehuis. Lees meer

Trouwlocatie

Misschien hebben jullie al een prachtige trouwlocatie op het oog en wil je graag het jawoord geven in jullie achtertuin, of op het strand. Wanneer je kiest voor een zelfstandig trouwambtenaar is er veel mogelijk qua locatie.  Lees meer

Met liefde trouwen. Zelfstandig trouwambtenaar voor een persoonlijk en onvergetelijk jawoord op een door jullie gekozen trouwlocatie.