Samira en Pieter

Wat was het een prachtige dag! Lekker weertje, relaxte sfeer, op en top genieten! Vooraf hadden we een beeld in ons hoofd van een droombruiloft. Alle puzzelstukjes liggen door elkaar en het kost veel tijd en energie om de juiste stukjes bij elkaar te zoeken. Het is zo mooi om te zien dat de puzzel op de dag zelf, helemaal compleet was!
We hebben alleen maar positieve verhalen gehoord van onze gasten. Ze vonden de ceremonie echt geweldig! Zo persoonlijk, grappig en emotioneel. Echt knap hoe je alle input hebt verwerkt tot een mooi verhaal. Perfect verwoord!

Wat we ook bijzonder vinden is dat we door onze bruiloft nieuwe mensen hebben leren kennen. Nieuwe mensen die zomaar op ons pad komen. Jij bent daar een van. We zijn zo blij dat we niet buiten onze gemeente een partnerschap officieel om konden zetten in een huwelijk. Anders hadden we elkaar nooit ontmoet en hadden we nooit zo’n mooie ceremonie gehad.
We willen je enorm bedanken voor allee tijd die je in onze ceremonie hebt gestoken. Die bijzondere 45 minuten zullen we nooit meer vergeten!
Groetjes, Pieter en Samira

Trouwambtenaar

Al maanden van tevoren ben je als zelfstandig trouwambtenaar bezig met een bruidspaar om de ceremonie vorm te geven. Ik stel dan ook heel veel vragen. Ik wil precies weten wat jullie wensen, ideeën en verwachtingen zijn. Lees meer

Ceremonieel huwelijk

Mochten jullie een trouwlocatie of trouwdag in jullie gedachten hebben die niet via de gemeente geregeld kan worden, dan kun je kiezen voor een ceremonieel huwelijk. Jullie trouwen dan voor de wet op het gemeentehuis. Lees meer

Trouwlocatie

Misschien hebben jullie al een prachtige trouwlocatie op het oog en wil je graag het jawoord geven in jullie achtertuin, of op het strand. Wanneer je kiest voor een zelfstandig trouwambtenaar is er veel mogelijk qua locatie.  Lees meer

Met liefde trouwen. Zelfstandig trouwambtenaar voor een persoonlijk en onvergetelijk jawoord op een door jullie gekozen trouwlocatie.